ŠTO RADIMO

Tam gravis d.o.o. ( lat. Ozbiljnost je moguća) je ozbiljna i stabilna firma koja svojim stručnim višegodišnjim iskustvom i predanim radom nastoji ostvariti svoj maksimum u svijetu građevine.

Licencirani od strane Ministarstva, nastojimo zadovoljiti sve vaše zahtjeve vezane za izvedbu završnih građevinskih radova.
„Kvalitetna izvedba+efikasna rješenja = zadovoljni klijenti“ je misao vodilja koja nas prati u svakom danu i nadamo se da ćemo i vaša očekivanja ispuniti.

Osim navedenih završnih radova u građevini, ovlašteni smo zastupnici prodaje za cijevne metalne skele tvrtke ART-Bau Geruste.

  • S kamenom vunom – dugotrajna zaštita od požara i buke, te hladnoće i vrućine
  • Sa stiradurom – dobra toplinska izolacija, neosjetljivost na vlagu i visoka tlačna čvrstoća
  • Sa stiroporom – vrlo efikasno se koristi u svrhu vanjske i unutrašnje toplinske kao i zvučne izolacije, jednostavna obrada i povoljna cijena

Najam skele:

Tvrtka TAM GRAVIS d.o.o. nudi Vam najam fasadne skele

Energetski certifikat je dokument koji predočuje energetska svojstva zgrade. Sadrži opće podatke o zgradi, energetski razred zgrade, podatke o osobi koja je izdala energetski certifikat, podatke o termotehničkim sustavima, klimatske podatke, podatke o potrebnoj energiji za referentne i stvarne klimatske podatke.

Svrha energetskog certificiranja je pružanje informacija vlasnicima i korisnicima zgrada o energetskom svojstvu zgrade, usporedba zgrada u odnosu na njihova energetska svojstva, učinkovitost njihovih energetskih sustava, te kvalitetu i svojstva vanjske ovojnice zgrade.

Prema pravilniku o energetskim pregledima građevina i energetskom certificiranju zgrada, 81/12, 29/13 i 78/13, od 01.07.2013. god. Sve nekretnine koje se daju u najam ili prodaju moraju imati energetski certifikat.